Μπορεί να μην σταματάει να σκοράρει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο όπως φαίνεται το μυαλό του Νορβηγού δεν σκέφτεται μόνο τρόπους να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.
Σύμφωνα με την SUN, το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει το μυαλό του με μια 18χρόνη ποδοσφαιρίστρια, την Ισαμπέλ Χάουσεγκ Γιόχανσεν.
Η νεαρή παίκτρια παίζει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του Χάαλαντ, την Νορβηγία. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η 18χρόνη έχει ταξιδέψει τόσο σε Γερμανία όσο και Αγγλία για να δει από κοντά τον αγαπημένο της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα επίσης οι δύο τους έχουν πάει και μαζί διακοπές στην Ισπανία.
LIVE: Βόλος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την αναμέτρηση Βόλος – Κηφισιά για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα τη Σάντερλαντ με 3-0 και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την Άρσεναλ, την ώρα που Τσέλσι έχασε ξανά έδαφος, μετά το 0-0 με τη Μπόρνμουθ.
LIVE: Λιντς – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Λιντς – Λίβερπουλ για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.