Να παραλάβει το βραβείο της Γυμναστικής Ομοσπονδίας αρνήθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βάσω Τσαβδαρίδου, διαμαρτυρόμενη για τις εκκρεμείς καταγγελίες για το MeToo της γυμναστικής.
«Θέλω σήμερα να μην πάρω αυτό το βραβείο γιατί εκκρεμεί αυτή η κατάσταση και οι καταγγέλοντες αθλητές δεν έχουν δικαιωθεί ηθικά ακόμη… Nα διευθετηθεί αυτό το ζήτημα. Γιατί μόνο έτσι θα δούμε χαμόγελα και μεγάλες επιτυχίες» είπε η Βάσω Τσαβδαρίδου.
Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες αφορούσαν κακοποιήσεις αθλητριών κατά τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων, ενώ υπήρχαν και καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μπορεί ποινικά η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο, καθώς είχαν παραγραφεί τα αδικήματα λόγω παρέλευσης χρόνου, ωστόσο περίμεναν να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και οι καταγγέλλουσες διαμαρτύρονται γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανά του τις καταγγελίες, παρόλο που τα πειθαρχικά αδικήματα δεν εμπίπτουν σε παραγραφή στην Ομοσπονδία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη