Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Γιώργος Τριαντόπουλος, πατέρας του υφυπουργού Φυσικών Καταστροφών, Χρήστου Τριαντόπουλου.
Ο Γιώργος Τριαντόπουλος αποφοίτησε από τη Σχολή εργοδηγών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του δραστηριότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ήταν το παραδοσιακό καφεκοπτείο που είχε στη Νέα Αγχίαλο.
Παντρεύτηκε την Φωτεινή Κοπάλη, από τον Βόλο, και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστο και τον Κώστα, καθώς και τέσσερα εγγόνια.
Τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα υγείας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στις 15.00.
Ο πρόεδρος, Νίκος Αθανασάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη «βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατό του και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του Γιώργου Τριαντόπουλου, πατέρα του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.