Ακόμα δεν παντρεύτηκαν… χωρίζουν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ; Δημοσίευμα έβαλε «φωτιά»
Δεν αντέχει... την ακαταστασία του!
Τον γύρο του κόσμου κάνει δημοσίευμα της μεγάλης ιστοσελίδας του εξωτερικού, το οποίο αποκαλύπτει τα πρώτα… σύννεφα στον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον γάμο τους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λατίνα τραγουδίστρια έΑκκχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους.
Διαβάστε επίσης: «Δεν σε χορταίνω» – Εξαλλη η Τζένιφερ Λόπεζ για βίντεό της με τον Μπεν Αφλεκ
Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για έναν επικείμενο χωρισμό, αφού όπως τονίζουν δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί.

Οι λόγοι που… οδηγούν σε νέο διαζύγιο
Η ποπ σταρ ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η ισπανική εφημερίδα Marca, τονίζει ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Jlo απεχθάνεται το κάπνισμα.
Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.
Το ζευγάρι έχει συνολικά πέντε παιδιά: τρία από τον γάμο του Άφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ και δύο από τον γάμο της Λόπεζ με τον Mαρκ Άντονι. Η πηγή ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά τους τα πάνε καλά και «απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί ως ολόκληρη οικογένεια».
Η ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από περίπου 20 χρόνια
Η Λόπεζ και ο Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν αρχικά το 2002 αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Αρραβωνιάστηκαν την επόμενη χρονιά, αλλά χώρισαν το 2004. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, γνωστό ως «Μπένιφερ» επανασυνδέθηκε τον Ιούλιο του 2021 και παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά.
Μετά το σεμνό γάμο τους στο Βέγκας, έκαναν μήνα του μέλιτος στο Παρίσι πριν πουν για μία ακόμη φορά το «ναι» τον Αύγουστο στο κτήμα του ηθοποιού στη Τζόρτζια. Η Τζένιφερ Γκάρνερ έγινε πρωτοσέλιδο επειδή δεν παρευρέθηκε στον γάμο τους, επειδή είχε όπως είπε προγραμματισμένα γυρίσματα στο Τέξας. Εμφανίστηκε όμως ευγενική για το ειδύλλιο του πρώην συζύγου της και δήλωσε «ευτυχισμένη» όταν ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκε την J-Lo.
- Φυλακές Δομοκού: Τα κενά, οι αντιφάσεις και τα σενάρια για τέταρτο πρόσωπο στη δολοφονία του ισοβίτη
- Για «βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ στα εδάφη της Μέσης Ανατολής, κάνει λόγο ο Αμερικανός πρεσβευτής
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη
- Τραγωδία ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης: Τρεις νεκροί μετανάστες, αναφορές για αγνοούμενους
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Νέες ταινίες: Δράμα, ερωτισμός και animation
- Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη κούπα της χρονιάς
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442