H Μαίρη Συνατσάκη, δεν αφήνει τους διαδικτυακούς φίλους τους χωρίς να τους ενημερώνει για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.
Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.
«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.
Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.