Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στον αγώνα μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ, με παίκτρια να γρονθοκοπεί αντίπαλό της.
Από ένα πολύ άσχημο περιστατικό σημαδεύτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες της Άστον Βίλα με τη Γουέστ Χαμ, όταν λίγο πριν το φινάλε μια παίκτρια της φιλοξενούμενης ομάδας χτύπησε αντίπαλό της.
Συγκεκριμένα η αμυντικός των «Σφυριών», Χάουα Σισόκο, αποβλήθηκε επειδή χτύπησε την αμυντικό της Άστον Βίλα, Σάρα Μέιλινγκ, μετά από μια διαμάχη που είχαν στη διεκδίκηση μιας μπαλιάς. Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ δέχθηκε επίσης κόκκινη κάρτα.
«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι, η γροθιά στο πρόσωπο από την Σισοκό δεν είναι αποδεκτή. Η μάχη σώμα με σώμα δεν επιτρέπεται. Αυτό είναι που είναι απογοητευτικό είναι ότι τα κορίτσια μας ήταν υπέροχα, άξιζαν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι» είπε μετά τον αγώνα η προπονήτρια της Βίλα, Κάρλα Γουάρντ.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.