Ντόρτμουντ – Κοπεγχάγη 3-0: Ποδαρικό με το «δεξί» υπό το… βλέμμα του Αλέ
Με τον Σεμπάστιαν Αλέ να βρίσκεται στις κερκίδες του «Signal Iduna Park» η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-0 της Κοπεγχάγης και μπήκε με το δεξί στην φάση των ομίλων.
Άνετη και ωραία η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Κοπεγχάγης του Ζέκα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τρείς βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Με τον Σεμπάστιαν Αλέ να βρίσκεται στις κερκίδες του «Signal Iduna Park» οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειχνε ικανή να δημιουργήσει απειλές για την εστία του Αλεξάντερ Μέγερ.
Η Ντόρτμουντ κατάφερε μέσα σε επτά λεπτά να πάρει αέρα δύο τερμάτων και να βάλει έτσι γερές βάσεις για το τρίποντο. Αρχικά στο 35′, ένας ωραίος συνδυασμός που έφερε τον Μάρκο Ρόις στην κορυφή κατέληξε στο 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ραφαέλ Γκερέιρο να χριστεί σκόρερ επίσης έπειτα από ομαδική προσπάθεια, αφήνοντας τους Δανούς σε δύσκολη θέση.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο Μπέλιγχαμ στο 84′.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.