Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου» (vid)
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας τη δύναμη που του έδωσαν οι κόρες του.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ευρώπηςγια 6η φορά στην καριέρα του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο, μίλησε στους διοργανωτές σχετικά με την τεράστια επιτυχία του.
Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής μίλησε για την έξτρα δύναμη που πήρε από τις κόρες του που τον είδαν να αγωνίζεται για πρώτη φορά από κοντά, αλλά και για την ικανοποίηση που μετά από τους τραυματισμούς του επέστρεψε στους τίτλους.
«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντάνα».
Σε αποκαλούν άρχοντα των «κρίκων» μήπως από σήμερα είσαι και Βασιλιάς του Μονάχου;
«Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Βούλα επί της τοπικής Θέτιδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026.
Αν και αγωνίστηκε με απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 94-86 τον Προμηθέα στην Πάτρα. Έτσι η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτς εδραιώθηκε στην 4άδα ενώ εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final 8 του Κυπέλλου.