Με έναν εντελώς… πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του στον γάμοτου ένας γαμπρός στη Σύρο, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό.
Λίγο πριν το ζευγάρι ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, ο γαμπρός – κασκαντέρ κρατώντας την ανθοδέσμη «κρεμάστηκε» κυριολεκτικά από έναν γερανό και έκανε θεαματική είσοδο, αφού έφτασε στην παραλία Γαλησσά από αέρος.
Ο Πέτρος εργάζεται ως χειριστής γερανού και όπως αναφέρει το Cyclades24, αφού πρώτα ανυψώθηκε σε μεγάλο ύψος, προσγειώθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, όπου φυσικά τον υποδέχθηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι.
Φυσικά, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν έλειψαν τα πειράγματα τόσο από τους καλεσμένους όσο και από την ίδια τη νύφη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας