Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη – «Είναι όλα κατεστραμμένα, δεν είναι πλέον κατοικήσιμο»
Πολύ δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό
Πολλά είναι τα σπίτια στην Ανατολική Αττική που τυλίχθηκαν στις φλόγες, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι το απόγευμα της Τρίτης επεκτάθηκε γρήγορα καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της.
Ανάμεσα σε όσους έζησαν τον εφιάλτη είναι και η Ελένη Γερασιμίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός ζει στη Νέα Παλλήνη και η μονοκατοικία της δεν γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα.
Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Alpha ανέφερε ότι το σπίτι της αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. «Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα».
Παράλληλα, τόνισε ότι η πυροσβεστική δεν εμφανίστηκε καν, παρότι είχε ειδοποιηθεί.
«Στις 4:00 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε» και αυτή είναι η αλήθεια», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ. Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα. Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι».
Δείτε το βίντεο
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442