Όπως τόνισε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πυροσβεστικής, εκτός από τα μέτωπα που φαίνονται στο χάρτη, υπάρχει κι ένα ενεργό μέτωπο ανατολικά του Ντράφι.
«Η κατάσταση στην βορειανατολική και βόρεια πλευρά βελτιώνεται διαρκώς και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ημεδαπού πιθανότατα από αυτοπυροβολισμό.
Τραυματίες και διακομιδές
Περιοδικά επιχειρούν 9 αεροσκάφη και 10 ελικόπτερα, ενώ μέχρι σήμερα το πρωί απομακρύνονταν πολίτες από την περιοχή σε μία έκταση 90.000 κατοίκων.
Εκτός από τους 3 τραυματίες, υπήρξαν και διακομιδές σε άτομα με αναπνευστικά ζητήματα ανάμεσά τους και 3 πυροσβέστες.Επίσης πενήντα άτομα μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑβ για προληπτικούς λόγους σε ασφαλή σημεία», τόνισε ο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.
Φλόγες κοντά στο μουσικό σχολείο Παλλήνης
Συναγερμός εν τω μεταξύ σήμανε νωρίτερα καθώς φαίνεται πως οι φλόγες έφτασαν κοντά στο μουσικό σχολείο Παλλήνης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων