Τζώρτζης Μονογυιος: Συντετριμμένη η μητέρα και η αδερφή του στο μνημόσυνη έξι μήνες από το θάνατό του
Ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου
Ανείπωτη θλίψη στο μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού.
Η οικογένειά του είναι αδύνατον να συμβιβαστεί με την τραγική απώλεια και σε κλίμα οδύνης βρέθηκαν στο νεκροταφείο για το μνημόσυνο. Η μητέρα του, η αδερφή του, η γυναίκα του αλλά και πολλοί συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε του έφυγε από τον έλεγχο στη παραλιακή.
Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία τραυματίστηκε χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η ζωή της.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Αθηνά Κοντοπάνου μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του θανόντος στον Ιερό Ναό Παναχράντου για την επικήδειο ακολουθία των 6 μηνών από την τραγική εκείνη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
- Η αθάνατη πεντάδα του «Παρά Πέντε» φωτογραφίζεται στον ίδιο καναπέ μετά από είκοσι χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442