Κατερίνα Μονογυιού: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη
«Να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού»
Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ», βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, το μεσημέρι της Κυριακής.
Πέντε μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού στο τροχαίο με τη Ferrari του στα νότια προάστια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στον χαμό του επιχειρηματία κι εξήγησε για ποιο λόγο έχει επιλέξει η ίδια και η οικογένειά της τη στάση «σιωπής».
Τι είπε για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού
«Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί» είπε αρχικά.
«Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος» είπε εμφανώς συγκινημένη.
«Ήμασταν δεμένα αδέλφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως ήταν ένας κανονικός αδελφός, που ήταν δίπλα στην αδελφή του. Προχωράμε» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Μονογυιού.
Δείτε όσα είπε
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα
- Η FIFA θέλει υποχρεωτικό U21 στην ενδεκάδα: επανάσταση ή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο;
- Sumud Flotilla: Αντιδράσεις για το ρεσάλτο των ισραηλινών σε σκάφη του στόλου για τη Γάζα, ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας
- «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» – Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442