Τουρισμός: Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου στο λιμάνι της Σούδας
Tο κρουαζιερόπλοιο Riviera θεωρείται και ένα από τα πιο μεγάλα κρουαζιερόπλοια των τελευταίων 50 ετών.
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα λιμάνια της Ελλάδας και κυρίως στο λιμάνι Χανιών με τους τουρίστες να δίνουν μία μεγάλη ψήφο εμπιστοσύνης φέτος στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ωστόσο το κρουαζιερόπλοιο που εμφανίστηκε σήμερα στο λιμάνι της Σούδας έγινε θέμα συζήτησης, καθώς παραλίγο να «κρύψει» ακόμη και τον ήλιο στο νησί.

Ο λόγος για το κρουαζιερόπλοιο Riviera, το οποίο θεωρείται και ένα από τα πιο μεγάλα κρουαζιερόπλοια των τελευταίων 50 ετών. Μάλιστα έχει τόσες πολλές υποδομές στο εσωτερικό του που πολλοί θα το χαρακτήριζαν μία μικρή πόλη πάνω στο νερό.
Το πλοίο έφτασε για πρώτη φορά φέτος στα Χανιά από το Μαυροβούνιο, ενώ θα αναχωρήσει το απόγευμα για Σαντορίνη.
Το Riviera μεταφέρει 723 επιβάτες.
Δείτε στο επόμενο βίντεο, εικόνες από το εσωτερικό του…
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442