Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μυτιλήνη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για την φετινή χρονιά - Δείτε εικόνες από το «Seven Seas Splendor»

Στη Μυτιλήνη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για την φετινή χρονιά – Δείτε εικόνες από το «Seven Seas Splendor»

Το λιμάνι της Μυτιλήνης είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Splendor προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη με Αμερικανούς τουρίστες.

Έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης αγκυροβόλησε νωρίς σήμερα το πρωί το εντυπωσιακό νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Seven Seas Splendor”. Ήδη πριν από λίγο ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τελωνείο Μυτιλήνης ενώ για την παραλαβή τους περιμείνουν λεωφορεία και ταξί.

Οι επιβάτες μεταφέρονται στην προβλήτα του λιμανιού με λαντζες.

Το λιμάνι της Μυτιλήνης είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Splendor προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη με Αμερικανούς τουρίστες.

Το “Seven Seas Splendor” θα παραμείνει στο νησί εως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα οργανωθούν εκδρομές σε διάφορα σημεία της Λέσβου. Στη συνέχεια θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για Κουσάντασι, Ρόδο, Κρήτη, Σαντορίνη και Πειραιά. Το μήκους 224 μέτρων Seven Seas Splendor κατασκευάστηκε το 2020 στα ναυπηγεία Fincatieri της Ιταλίας και αποτελεί το 5ο πλοίο του στόλου της REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και τέλος Οκτωβρίου αυτό θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το λιμάνι της Μυτιλήνης για τη φετινή σεζόν ενώ αναμένεται να κάνει μια ακόμη προσέγγιση το Νοέμβριο.

Για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ανοιχτά τις μεσημεριανές ώρες κατά την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου όταν θα βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Splendor.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024