Λέγεται Τζακ Γκρίλις και για χάρη του η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε πέρσι από τον κουμπαρά της 117,5 εκατ ευρώ. Ναι, μάλλον οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η έκπληξη όμως μεγάλη, για όσους τον είδαν σήμερα στον Ρέντη. Στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Με τον αθλητικό του εξοπλισμό και διάθεση για μπόλικο ιδρώτα!
Ο 27χρονος σούπερ σταρ βρίσκεται στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Και μάλιστα είναι εδώ αρκετό καιρό. Δουλεύει όμως ασταμάτητα και αυτό το διάστημα προκειμένου να είναι έτοιμος για την προετοιμασία των πρωταθλητών της Premier League.
Κάπως έτσι λοιπόν από τη στιγμή που πλέον είναι στην Αθήνα, ήρθε σε συνεννόηση με τους Πειραιώτες και εκείνοι δεν του αρνήθηκαν να ανοίξουν για χάρη του, τις πύλες του αθλητικού τους κέντρου.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε σήμερα «ρεπό» καθώς επιστρέφει αύριο στο γήπεδο ανοίγοντας τον επόμενο κύκλο προετοιμασίας της. Το απόγευμα λοιπόν ήταν όλο… δικό του στον Ρέντη. Σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης.
Ο Γκρίλις συνοδεύονταν φυσικά από τον προσωπικό του γυμναστή. Και έμεινε ενθουσιασμένος. Και από τη βοήθεια που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Αλλά και από τις συνθήκες δουλειάς που συνάντησε. Για την προπόνηση του όπως επιβεβαιώνει ο φωτογραφικός φακός τον βοήθησε και ο γυμναστής αποκατάστασης των Ερυθρόλευκων, Κωνσταντίνος Λιούγκος
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)