Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου», αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «RMC Sport», καθώς σε σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ενημέρωσε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ότι τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να απαλλαχθεί των καθηκόντων του ως προπονητής της ομάδας.
Ο 50χρονος Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αναμένεται να λάβει μία «γενναία» αποζημίωση, προκειμένου να… παραχωρήσει την θέση του, είτε στον «διακαή πόθο» των Καταριανών ιδιοκτητών, Ζινεντίν Ζιντάν, είτε σε κάποιον άλλον προπονητή, με επικρατέστερο τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σε περίπτωση άρνησης του «Ζιζού».
Μένει να φανεί εάν ο Ζιντάν θα πει τελικά το μεγάλο «ναι» όπως έγραφαν χθες οι Γάλλοι…
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.