Ολυμπιακός: Ετσι πανηγύρισαν το quadruple οι Ερυθρόλευκες (pics)
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν το πρωτάθλημα και έκαναν το quadruple – Δείτε φωτογραφίες από την απονομή και τους πανηγυρισμούς των Ερυθρόλευκων.
Αυτό το τέταρτο τρόπαιο που κατακτούν φέτος τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς είχαν προηγηθεί το Κύπελλο Ελλάδος, η Euroleague, αλλά και το ευρωπαϊκό Super Cup.
Οι Ερυθρόλευκες έγραψαν ιστορία και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους, με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς και τις παίκτριές τους να γιορτάζουν με την ψυχή τους το quadruple.
Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του τροπαίου και τους πανηγυρισμούς για το quadruple:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.