Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Βουλιαγμένης (14-12), έκανε ανάρτηση στα social media και συνεχάρη τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το 10ο συνεχόμενο και 36ο συνολικά στην ιστορία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» πολίστες να γεμίζουν για μια ακόμα φορά με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 36ου Πρωταθλήματος στην ιστορία της! Συνεχίζουμε δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και στηρίζει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη, βοηθώντας τα μέγιστα στις σπουδαίες επιτυχίες των «ερυθρόλευκων», σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.