Για ακόμη μια φορά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε «όρθιος» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη φιέστα του, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να επικρατήσει για 11ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας έτσι συνέχεια στο πολύ κακό σερί που έχει «χτίσει».
Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ένα «μαύρο» ρεκόρ 57 χρόνων, όταν είχε μείνει για έντεκα σερί ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τη σεζόν 1963/64! Για τον Δικέφαλο του Βορρά πάντως το συγκεκριμένο… κακό έχει συμβεί και πιο παλία.
Τη σεζόν 1959/60, οι «ασπρόμαυροι» είχαν μείνει χωρίς νίκη σε έντεκα σερί ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ τη σεζόν τη σεζόν 1964/65 είχε μείνει χωρίς νίκη σε 11 σερί ματς πρωταθλήματος.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.