Τι και αν κανένας από τους βασικούς συμπαίκτες του δεν αγωνίστηκε; Τι και αν ήταν το μόνο μέλος της βασικής πεντάδας που ξεκίνησε στο παιχνίδι με τους Καβαλίερς; Ο αγώνας για τον Τζρου Χόλιντεϊ κράτησε για μόλις οχτώ δευτερόλεπτα.
Όχι, δεν είχε να κάνει με κάποιον τραυματισμό ή κάτι άλλο σοβαρό. Απλώς ο γκαρντ των Μπακς ήθελε να προσθέσει… μερικά έξτρα χρήματα στον λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, ο Χόλιντεϊ, έμεινε στο ματς για μόλις οχτώ δευτερόλεπτα, καθώς αμέσως έκανε φάουλ και αποχώρησε.
Ο λόγος; Ένας συγκεκριμένος όρος που είχε στο συμβόλαιο του με τα «ελάφια». Τι «έλεγε» αυτός ο όρος; Ότι σε περίπτωση που έφτανε τις 67 συμμετοχές στην regular season, θα έπαιρνε ένα μπόνους 306.000 δολαρίων!
Ο Χόλιντεϊ μπήκε, έκανε φάουλ, ολοκλήρωσε τον αγώνα του που κράτησε για 8 δευτερόλεπτα και αποχώρησε, έχοντας προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό κάτι παραπάνω από 300.000 δολάρια! Not bad…
Jrue Holiday started for the Bucks today so he could reach 67 games played and secure a $306,000 bonus 💰
Holiday played eight seconds before committing a foul and heading to the bench pic.twitter.com/131ivz1q6l
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.