Ο ΠΑΟΚ αύριο (3/4) θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague.
Αυτό που θέλει και περιμένει από τους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι να παρουσιάσουν το πρόσωπο που είχαν πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τη… φαρέτρα του γεμάτη.
Όσον αφορά τον Ισπανό στόπερ, το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να μπει για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Λεωφόρο για να πάρει αγωνιστικά λεπτά ενόψει του πρώτου ματς στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.