Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Η οδηγία του Μπούργος στους παίκτες του

Άρης: Η οδηγία του Μπούργος στους παίκτες του

Ο Αργεντινός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν υπομονή, απέναντι σε «κλειστές» άμυνες, όπως αυτή που αναμένεται να συναντήσουν στο αυριανό (3/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χερμάν Μπούργος έδωσε μεγάλη έμφαση, τόσο την προηγούμενη εβδομάδα όσο και στις προπονήσεις της τρέχουσας, στον τρόπο διάσπασης της «μαζικής» άμυνας. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο πρόβλημα του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλάμβανε καθημερινά ασκήσεις για κίνηση στον χώρο χωρίς τη μπάλα, αλλά και γρήγορη εναλλαγή της σε «μικρούς» χώρους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αργεντινός τεχνικός σταματούσε την εκτέλεση των ασκήσεων για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, να κάνει παρατηρήσεις ή να τους επιβραβεύσει.

Αυτό που τόνιζε, πάντως, συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του, είναι ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή: «Μη βιάζεστε, να παίζετε με μυαλό. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή», ήταν η οδηγία του Αργεντινού τεχνικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν το μοναδικό στο οποίο ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μπούργος.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024