Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος με Μάντσεστερ Σίτι ο Έκτορ Ερέρα

Αμφίβολος με Μάντσεστερ Σίτι ο Έκτορ Ερέρα

O Έκτορ Ερέρα έχει τραυματιστεί στο μηρό και η συμμετοχή του στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι κρίνεται αμφίβολη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μεξικανού μέσου Έκτορ Ερέρα, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 31χρονος Ερέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό, έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις για την Ατλέτικο αυτή τη σεζόν και ξεκίνησε και στους δύο αγώνες της φάσης των «16» του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της περασμένης Τετάρτης με ενόχληση, ο Έκτορ Ερέρα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από τραυματισμό στον μηρό», ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της.
«Ο Μεξικανός διεθνής θα ξεκινήσει θεραπεία αποκατάστασης και καθημερινές συνεδρίες φυσιοθεραπείας και η εξέλιξη του τραυματισμού του θα καθορίσει την ένταξή του στην ομάδα».

Η Ατλέτικο είναι τέταρτη στη βαθμολογία της LaLiga με 54 βαθμούς σε 29 αγώνες. Αντιμετωπίζει αύριο την -19η- Αλαβές, πριν αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League στις 5 Απριλίου.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024