Κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μαϊάμι που αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε κάποιες δηλώσεις του, πέταξε μία ατάκα για το γυναικείο τένις, η οποία έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε πως στα grand slam, από την στιγμή που οι μισθοί είναι οι ίδιοι για άνδρες και γυναίκες, θα έπρεπε και τα ματς των γυναικών να κρίνονται στα 5 σετ.
Βέβαια κάποιοι συμφώνησαν με την άποψη του Στέφανου, ωστόσο υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι το καθημερινό πρόγραμμα στα 4 μεγάλα τουρνουά θα τραβήξει πολύ και θα έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν ξημερώματα ορισμένοι.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:
«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δε ξέρω. Ισως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα grand slam τουλάχιστον. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα slams. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.
LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του Κυριακάτικου (8/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για την τραγωδία της Θύρας 7.