Αντετοκούνμπο: «Η σκληρή δουλειά κερδίζει το ταλέντο»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Θάντερ, μίλησε για την ευστοχία του στα μακρινά σουτ και ανέφερε πως αυτό είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς
Οι Μπακς για ένα ακόμα βράδυ έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ και πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους Θάντερ με 142-115 μέσα στην Οκλαχόμα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μια ακόμη φορά ήταν εκπληκτικός, καθώς σημείωσε σε μόλις 28 λεπτά που αγωνίστηκε 39 πόντους , 9/15 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 9/13 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 12 κερδισμένα φάουλ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για την ευστοχία του έξω από τα 7.25 μέτρα και τα 4/4 τρίποντα, και τόνισε πως η σκληρή δουλειά στη προπόνηση κερδίζει το ταλέντο θέλοντας να τονίσει πως δουλεύει σκληρά καθημερινά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
«Δουλεύω όσο περισσότερο γίνεται. Όπως θα έχετε παρατηρήσει και στη ρουτίνα μου πριν από το ματς, σουτάρω από μακριά. Κάτι το οποίο κάνω και στα παιχνίδια. Ήταν από τις μέρες που μπήκαν τα σουτ. Ένιωσα καλά γιατί εδώ και κάποιο διάστημα δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή