Νότια Κορέα: Δασική πυρκαγιά πλησιάζει πυρηνικό σταθμό – Σε συναγερμό οι αρχές
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακριβώς πόσο μακριά από το εργοστάσιο βρίσκεται η φωτιά, αλλά ανέφεραν ότι πέντε από τους έξι αντιδραστήρες του είναι επί του παρόντος σε λειτουργία.
Την ημέρα που ολόκληρη η ανθρωπότητα έζησε τον τρόμο ενός πυρηνικού ατυχήματος στην Ουκρανία, όταν μέρος του εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας στη Ζαπορίζια – του μεγαλύτερου του είδους του στην Ευρώπη – τυλίχτηκε στις φλόγες, έπειτα από βομβαρδισμό του ρωσικού στρατού, ένας νέος πυρηνικός κίνδυνος είναι σε εξέλιξη στη Νότια Κορέα.
Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας διέταξε να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για την προστασία του πυρηνικού σταθμού Hanul, από μια δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην ανατολική παράκτια κομητεία Uljin, σύμφωνα με το Reuters.
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακριβώς πόσο μακριά από το εργοστάσιο βρίσκεται η φωτιά, αλλά ανέφεραν ότι πέντε από τους έξι αντιδραστήρες του είναι επί του παρόντος σε λειτουργία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας