Αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο ο Σκότι Πίπεν
Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Σκότι Πίπεν, με τον θρύλο του ΝΒΑ να τονίζει πως θα ήταν πολύ δύσκολο να μαρκάρει τον Έλληνα σταρ.
Ο Σκότι Πίπεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , κατά την παρουσίαση τού βιβλίου του στην Ιταλία.
Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς, ρωτήθηκε για το ποιον παίκτη δεν θα μπορούσε να μαρκάρει, τονίζοντας ότι ο «Greek Freak» θα ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος.
Οι δηλώσεις του Σκότι Πίπεν για τον Αντετοκούνμπο:
«Ποιος θα ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος στο μαρκάρισμα για μένα, αυτή την εποχή; Σίγουρα θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Οι παίκτες τη σημερινή εποχή τρέχουν περισσότερο, κάνουν περισσότερα από τρία βήματα και ο Γιάννης το κάνει πολύ καλά αυτό. Ειδικά, όταν κάνει το “eurostep” θα ήταν πολύ δύσκολο να τον μαρκάρω».
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442