Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση
Τα κινητά βρίσκονται ήδη στο... δρόμο για την ανακρίτρια
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που όπως κατήγγειλε η ίδια, έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα Παρασκευή ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Οι δυο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Και ο Μάνος Παπαδόπουλος
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.
Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.
Κατέθεσε η 24χρονη
Νωρίτερα κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα είπε: «Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει».
Η Γεωργία κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τη φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου, Βασίλη Λεβέντη.
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Άπελντοορν 3-0: «Άλμα» πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους
- Νέα μείωση επιτοκίων κατά 0,25% από τη Fed
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442