Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη - Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται

Δείτε αναλυτικά...

Το παζλ των «πρωταγωνιστών» του πάρτι στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να σκιαγραφίσουν οι αρχές στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Τι συνέβη την νύχτα που καταγγέλλεται ο ομαδικός βιασμός; Ποιοι είναι οι τρεις άνδρες που συνάντησε η νεαρή κοπέλα και την έπεισαν να γυρίσει στο πάρτι και πώς συνδέονται με τον διοργανωτή;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, μια αναπάντητη κλήση στο κινητό της 24χρονης ήταν η αρχή του νήματος για τον εντοπισμό των κατηγορούμενων.

Τρία άτομα πρωταγωνιστούν στην ιστορία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό

Ο πρώτος που συνελήφθη είναι ο 27χρονος Λεβέντης Βασίλης, ο οποίος φαίνεται πως κάλεσε την νεαρή κοπέλα στο κινητό λίγη ώρα πριν βρεθούν μαζί στο ασανσέρ.

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι» δηλώνει στην κατάθεσή της η 24χρονη.

Η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο του Λ.Β. όπου βρέθηκε χάπι για τη στυτική δυσλειτουργία. Συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό. Ο ίδιος υποστήριξε πως  συνευρέθηκε με την καταγγέλλουσα αλλά με την συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

«Ο ίδιος επιμένει ότι δεν πρόκειται για βιασμό και αυτό θα φανεί στην πορεία της υπόθεσης. Ο εντολέας μου έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αισθάνεται ότι έχει διαταραχθεί η προσωπική και επαγγελματική του ζωή και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι που έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στον ίδιο» δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου.

Το δεύτερο πρόσωπο που αναγνώρισε η νεαρή κοπέλα  είναι ο 25χρονος Ευαγόρας Λεβέντης. Η 24χρονη δεν τον είχε αναγνωρίσει αμέσως. Τον θυμήθηκε αργότερα.

Πρόκειται για τον αδελφό του Βασίλη Λεβέντη, που μάλιστα τον είχε συνοδεύσει όταν συνελήφθη.

«Ημουν κι εγώ στο πάρτι. Όμως δεν μπήκα ποτέ στην σουίτα μαζί με τον αδελφό μου και την κοπέλα» δηλώνει ο 25χρονος.

Τώρα η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα του DNA για να εξακριβωθεί αν ο Ευαγόρας Λεβέντης βρισκόταν στο δωμάτιο του βιασμού ή όχι.

Οι αρχές αναζητούν το τρίτο πρόσωπο που -όπως καταγγέλλει η 24χρονη- την έβαλε στο ασανσέρ.

Ήταν από εκείνους που προσπάθησαν να την πείσουν να γυρίσει στο πάρτι; Συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό; Ποια είναι η σχέση του με τους άλλους δύο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Κώστα Περογιαννάκη, γιο εφοπλιστή από τον Πειραιά, η εμπλοκή του οποίου στην υπόθεση ερευνάται.

Ποιος ο ρόλος του «διοργανωτή» του πάρτι στην υπόθεση;

Την ίδια ώρα ερευνάται ο ρόλος του Π.Μ. που εμφανίστηκε ως ο διοργανωτής του πάρτι και φαίνεται να πίεσε την κοπέλα να συμμετάσχει σε αυτό.

Στην αρχή φέρεται να ζητά συγνώμη από την 24χρονη, λίγες ώρες αργότερα όμως επανέρχεται με νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι η προηγούμενη δεν ήταν από τον ίδιο αλλά από πρόσωπο που έχει  μηνύσει για αρπαγή, απειλή και παράνομη βία.

Το πρόσωπο αυτό είναι πρώην εργαζόμενος στο καφέ «Αχίλλειον», γνωστός στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και γνωστός διοργανωτής διαφόρων πάρτι. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν κλείσει τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικά.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024