Έτοιμη να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια είναι η 24χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σε πάρτι που διοργανώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.
Με περίσσιο θάρρος η 24χρονη κοπέλα δείχνει το πρόσωπό της και δηλώνει έτοιμη να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ στη σουίτα 602.
Παρά τις απειλές που έχει δεχτεί η 24χρονη, είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην 24χρονη έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της υπήρχαν και ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.
Αυτή είναι η 24χρονη κοπέλα που καταγγέλλει τον βιασμό:
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).