Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA - Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης για τον βιασμό

Αποκλειστικό MEGA – Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης για τον βιασμό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις – που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες – επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Ειδικότερα η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων τόσο ο 27χρονος θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με όρους είναι ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του, Ευαγόρα. Τα δύο αδέλφια είναι μέλη της ευρύτερης επιχειρηματικής οικογένειας Κυπρίων Δαυίδ-Λεβέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ωστόσο και τρίτο άτομο, ο Κώστας Περογιαννάκης, γιος εφοπλιστή από τον Πειραιά.

Την ίδια στιγμή, τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Ο 27χρονος είχε παραδεχθεί τη συνεύρεση αλλά ανέφερε ότι έγινε με τη θέλησή της

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας, η κοπέλα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία  και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές. «Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024