Aπό το MLS και συγκεκριμένα από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα του στο ποδόσφαιρο ο Γιάννης Νικοπολίδης, όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/1).
Με ανάρτησή της στο Instagram η ομάδα της Νέας Υόρκης παρομοίασε τον γιο του άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντάς τον ως τον δικό της «Greek Freak» (το παρατσούκλι του σταρ του NBA).
«Ο δικός μας Greek Freak. Επιλέξαμε τον Γιάννη Νικοπολίδη από το Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν στο νούμερο 71 του ντράφτ. Καλώς ήρθες Γιάννη», έγραψε χαρακτηριστικά o σύλλογος του MLS.
Από την μεριά του ο 21χρονος γκολκίπερ δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του στο νούμερο 71 του Draft, το οποίο κατά σύμπτωση είναι το νούμερο που φορούσε ο πατέρας του, στην διάρκεια της ένδοξης καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα.
«Τι όμορφο συναίσθημα να σε επιλέγουν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το νέο πρότζεκτ της FIBA και του NBA, το NBA Europe.