Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι αγαπά τα ταξίδια και πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο ανάμεσα στις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να επισκέπτεται μέρη που αγαπά.
Ένα από αυτά είναι και το Μέτσοβο στο οποίο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια θέλησαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες έχοντας μαζί τους φυσικά τον ενός έτους πλέον Παναγιώτη – Αντώνη αλλά και τις μεγαλύτερες κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα.
Εκεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές, επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο, δοκίμασαν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχές και συναντήθηκαν με μερικούς αγαπημένους φίλους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας