Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Emily in Paris - Η δημιουργία Deux Hommes που έκλεψε τις εντυπώσεις στην σειρά

Emily in Paris – Η δημιουργία Deux Hommes που έκλεψε τις εντυπώσεις στην σειρά

Μετά τον Βασίλη Ζούλια και το δίδυμο Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes στην τηλεοπτική σειρά που φιγουράρει αυτήν τη στιγμή στην 1η θέση των κορυφαίων επιλογών.

Η Άσλεϊ Παρκ πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Emily in Paris του Netflix. Η τηλεοπτική σειρά φιγουράρει αυτήν τη στιγμή στην 1η θέση των κορυφαίων επιλογών στην Ελλάδα. Η Άσλεϊ Παρκ, η οποία υποδύεται τη Μίντι που φιλοδοξεί να γίνει ποπ τραγουδίστρια, επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία Deux Hommes.

H Αμερικανίδα ηθοποιός κορεατικής καταγωγής Άσλεϊ Παρκ επέλεξε ένα φόρεμα του Δημήτρης Αλεξάκη και του Γρηγόρη Τριανταφύλλου, των περίφημων Deux Hommes. Ένα φόρεμα σαν πίνακας ζωγραφικής με πούπουλα και φτερά, ενώ όπως φαίνεται στη φωτογραφία κρατάει στο χέρι της μια ασορτί ομπρέλα.

Οι Deux Hommes πήραν το όνομα τους από τον ομώνυμο πίνακα του Ρώσου καλλιτέχνη, Pavel Filonov,Πίσω από το όνομα βρίσκονται ο Γρηγόρης Τρινταφύλλου και ο Δημήτρης Αλεξάκης, οι οποίοι δημιουργούν και ορίζουν το κύμα του fashion design στη χώρα μας εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.

Η έμπνευση των Deux Hommes προέρχεται από πολλές διαφορετικές πηγές. Τη σύγχρονη γυναίκα, τον κινηματογράφο του 20ου αιώνα, την αρχιτεκτονική, το ελληνικό design, το avant-garde, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια και το περίτεχνο design, αποτελούν την εντυπωσιακή μόδα των Deux Hommes.

Οι δύο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να θέσουν μία νέα οπτική στον κόσμο της μόδας, μακριά από τα trends και τις σεζόν, αλλά μέσα από το πάθος και την αναζήτηση για κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό, σύμφωνα με το okmag.gr

Δείτε το φόρεμα εδώ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024