Πατάει ξανά παρκέ τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Ίρβινγκ
Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τους Ιντιάνα Πέισερς τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/1)
Η επιστροφή του Καϊρί Ίρβινγκ είναι γεγονός. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτου για τη φετινή σεζόν μετά τα όσα έχουν συμβεί από το ξεκίνημα της σεζόν.
Οι Μπρούκλιν Νετς θα ταξιδέψουν στην Ιντιανάπολη όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/1) και θα έχουν κανονικά στη σύνθεσή τους τον «Uncle Drew».
Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ παραμένει ανεμβολίαστος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Στιβ Νας, ωστόσο θα μπορεί να αγωνίζεται σε ορισμένους αγώνες εκτός έδρας, ανάλογα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε Πολιτείας.
Οι Νετς πάντως δεν τα πηγαίνουν άσχημα χωρίς εκείνον φέτος, αφού βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 23-11.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.