Σήμερα Τετάρτη θα τελεσθεί δημοσία δαπάνη στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος πέθανε το πρωί της Κυριακής (26/12), σε ηλικία 92 ετών.
Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.
Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.
Με τιμές αρχηγού κράτους
Με απόφαση της κυβέρνησης, η κηδεία του θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους.
Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας