Eίναι ο ηγέτης της Τράμπζονσπορ. Με 7 γκολ και 4 ασίστ την οδηγεί στο πρωτάθλημα, όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτήν την φορά έβαλε την υπογραφή του για την τούρκικη ομάδα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Μπολουσπόρ.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πέρασε σαν αλλαγή (βασικός αγωνίστηκε ο Μανώλης Σιώπης) με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Δυο λεπτά αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μοίρασε την ασίστ στον Κόιτα, ο οποίος μετά από μια προσποίηση, έκανε το 1-0, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην Τράμπζονσπορ την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Τουρκίας.
Πλέον, μετά από αυτήν ασίστ ο άλλοτε παίκτης των ΑΕΚ και Πανιώνιου έφτασε τις 8 τελικές πάσες στην σεζόν σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και επτά φορές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.