Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας για το 2021 στα βραβεία του ΠΣΑΤ κατέκτησε η Εθνική πόλο των ανδρών μετά τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της χάνοντας το χρυσό μετάλλιο από τη Σερβία στον τελικό.
Στη δεύτερη και την τρίτη θέση, δίχως να έχει γίνει γνωστή η σειρά, βρέθηκαν η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με τις ερυθρόλευκες να έχουν καταφέρει το ανεπανάληπτο 4/4 στις διοργανώσεις που αγωνίστηκαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την κορυφαία ομάδα 2021:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.