Το Λαύριο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή, του οποίου και επιβλήθηκα με σκορ 87-71, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Μπροστάρης για τους γηπεδούχους ήταν ο Τάισον Κάρτερ που έκανε… ό,τι ήθελε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Έτσι το σύνολο του Χρήστου Σερέλη βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-6 μένοντας στο μέσο της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 6η θέση, ενώ ο «γηραιός» έπεσε στο 3-7, παραμένοντας στα χαμηλότερα στρώματα του ταμπλό.
Ο Κάρτερ, όπως είπαμε, ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, αλλά και του ματς, σημειώνοντας 31 πόντους σε μια υπέροχη… παράσταση, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με 12 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τόνι Ντάγκλας και Γάιος Σκορδίλης που είχαν από 12 πόντους έκαστος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.