Γκολ με το… καλημέρα βρήκε η Τσέλσι στην Αγία Πετρούπολη! Με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 2ο λεπτό, οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στη Ρωσία απέναντι στη Ζενίτ και πήραν κεφάλι.
Ο Γερμανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την «αναμπουμπούλα» στην περιοχή των γηπεδούχων στην εκτέλεση κόρνερ του Μπάρκλεϊ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τη γραμμή, για το 1-0.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου