Πλήρη ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως έχουμε στο θέμα της διεξαγωγής των αναμετρήσεων ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και Ιωνικού-ΠΑΟΚ.
Τα δύο ματς αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά και την αλλαγή στάσης της ΕΛ.ΑΣ.
Χθες η Ελληνική Αστυνομία είχε… ανάψει κόκκινο για τους δύο αγώνες, λόγω της επίσκεψης του Πάπα, αλλά και της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ωστόσο, η κατηγορηματική άρνηση των ομάδων αλλά και η στάση της Λίγκας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της απόφασης.
Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής που είχε στείλει από την Τρίτη σε υφυπουργείο αθλητισμού και Λίγκα, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται κανονικά.
Πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα σταλεί το έγγραφο από την Ελληνική Αστυνομία, που θα επιβεβαιώνει την αλλαγή στάσης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι