Η Ρωσία ποτέ δεν εκπονούσε σχέδια για να συμμετάσχει σε «πραξικόπημα στην Ουκρανία», την προετοιμασία του οποίου ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμιτρι Πεσκόφ.
«Η Ρωσία δεν είχε κανένα σχέδιο να συμμετάσχει. Ποτέ δεν ασχολείται γενικά με τέτοιες υποθέσεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου, σύμφωνα με τις οποίες η Μόσχα συμμετέχει σε σχέδιο πραξικοπήματος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Οι κατηγορίες του Ζελένσκι
Νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είχε δηλώσει ότι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν πληροφορίες σχετικά με μια πιθανή απόπειρα πραξικοπήματος τον Δεκέμβριο με τη συμμετοχή ατόμων από τη Ρωσία και την Ουκρανία.
«Έχουμε προκλήσεις όχι μόνο από τη Ρωσική Ομοσπονδία και πιθανή κλιμάκωση, αλλά και μεγάλες εσωτερικές προκλήσεις. Έλαβα πληροφορίες ότι θα πραγματοποιηθεί πραξικόπημα στη χώρα μας στις 1-2 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Ζελένσκι.
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ουκρανία έχει τον πλήρη έλεγχο των συνόρων της και είναι έτοιμη για οποιαδήποτε κλιμάκωση με τη Ρωσία.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας