Για άλλη μια μέρα η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αυξημένη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος και από κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών -είσοδος.
Επίσης, μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στην άνοδο και την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας. Αυξημένη είναι η κίνηση στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα από και προς Ηλιούπολη).
Ακόμα, αυξημένη κίνηση υπάρχει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Λιμάνι του Πειραιά, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη – ρεύμα προς Πειραιά), στην Περιφερειακή του Καρέα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας