Ιταλικά μέσα ενημέρωσης – «Εφιάλτης, θέλουμε μια άλλη ομάδα»
H Iταλία το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να κατέκτησε το Euro, όμως τα μέσα ενημέρωσης της χώρας ζητούν άμεσες αλλαγές στην ομάδας εξαιτίας των προκριματικών.
Από τον θρίαμβο του καλοκαιριού στο Euro, η εθνική ομάδα της Ιταλίας έφτασε να βλέπει τον Τύπο της χώρας να την καλεί να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022. Η Ιταλία θα διεκδικήσει την πρόκριση της μέσα από τα μπαράζ.
Η Ιταλία δεν κατάφερε να κερδίζει εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία και έμεινε στο 0-0 το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι τα σημερινά ιταλικά πρωτοσέλιδα εξαπέλυσαν επίθεση στην ομάδα ζητώντας άμεσες και δραστικές αλλαγές.
Χαρακτηριστικά η έγραψε η Gazzetta dello Sport «Εφιάλτης… κι ακόμα δεν έχει τελειώσει» ενώ η «Tuttosport» αναφέρει «Θέλουμε μια διαφορετική Ιταλία».
Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα:

- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442