Απρόοπτο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό, μία ημέρα πριν από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Εφές για την 10η αγωνιστική της Euroleague.
Εκτός «μάχης» θα μείνει ο Λιβιό Ζαν Σαρλ και έτσι ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρολεύκων έχει να διαχειριστεί έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια. Ο Γάλλος ψηλός ταλαιπωρείται από μία κλειστή κάκωση αριστερού ημιθωρακίου και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει το «παρών».
Μένει να φανεί πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα του 28χρονου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε ο Μπαρτζώκας να στερηθεί τις υπερσίες του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εν όψει φυσικά και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Basket League.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Λιλ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα βρεθούν επίσης η Φερεντσβάρος που νίκησε την Λουντογκόρετς με 2-0, αλλά και η Στουτγκάρδη, παρά την ήττα από την Σέλτικ με 1-0.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.