Άρης – Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού
Η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε και έλαβε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ.
Οι άνθρωποι του Άρη προσέφυγαν τη Δευτέρα(15/11) στα διοικητικά δικαστήρια προσβάλλοντας την απόφαση της ΕΕΑ με στόχο να ανατρέψουν την αποτρέψουν.
Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν αναβολή στην απολογία τους ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή με την προοπτική της απόφασης επί τις προσφυγής, με το αίτημα τους να γίνεται δεκτό.
Η νέα ημερομηνία απολογίας ορίστηκε η 21 Δεκεμβρίου με τον Άρη στην παρούσα φάση να μην υφίσταται κάποια ποινή, όπως οι τρεις άλλες ομάδες που πέρασαν από την ίδια διαδικασία λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικού (Ηρακλής, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Λάρισας).
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442