Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη θάλασσα όταν ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άτυχος 59χρονος χθες το απόγευμα την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία Αγία Πελαγία των Σφακίων έχασε τις αισθήσεις του.
Το άψυχο σώμα του εντόπισαν λουόμενοι που ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να επιχειρούν να επαναφέρουν τον 59χρονο στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιμενικός Σταθμός της Χώρας Σφακίων διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του νέου πνιγμού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας