Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.
Η ομάδα του Κλοπ ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.
Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά ιδιαίτερα δραστήριος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, συνεισφέροντας μάλιστα αρκετά στη δημιουργία ευκαιριών με τις σέντρες του από τα αριστερά και έφτασε πολύ κοντά να βγάλει ξανά ασίστ.
Οι Reds ξεκίνησαν… φουριόζοι και μόλις στο 13′, ο Ζότα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κλοπ, ενώ στο 21′ ο Μανέ σημείωσε το 2-0 από κοντά. Κοινό σημείο των δύο γκολ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος μοίρασε ασίστ και τις δύο φορές.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ατλέτικο στο 36′, καθώς ο Φελίπε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ζότα βρήκε ξανά δίχτυα στο 48′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ενώ ίδια εξέλιξη είχε και το γκολ του Σουάρες στο 57′.
Η Ατλέτικο προσπάθησε να πιέσει για να βρει το γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Κλοπ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της και με το 2-0 που έμεινε ως το τέλος, πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στα νοκ-άουτ και παράλληλα την πρωτιά στον όμιλο.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί