«Παρών» θα δηλώσει ο Κώστας Τσιμίκας στο μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής!
Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League! Μία ακόμη φορά, που ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει την εμπιστοσύνη του στον «Τσίμι» ο οποίος θα κάνει την 8η του συμμετοχή με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».